Keresés
Archívum

Archívumok böngészése ez idő szerint: 2016. november.

2016. november archívum

Üdv újra! A mai nap egész jól telt. Elmentem a tevéket lefilmezni. Nagyon aranyosak. Éppen reggeliztek. Majd a pólus centerbe mentem, mert akartam venni egy videó játékot. De sajnos nagy címletből nem tudtak visszanadni, így hát nem vettem meg. Talán majd legközelebb. Ebédre haza értem. Paradicsom leves, és sült csirke volt ebédre. Délután szundikálni akartam, de nem sikerült. Anyu ma nem prezte jól magát. Sokat idegeskedik mostanában. Ja persze jönnek az ünnepek. Majd meg nyugszik remélem. Már most álmos vagyok, pedig fenn akartam maradni fél tizenkettőig. Éjjel ingyen van a netem és kéne egy két fílm. Na majd meglárom.

Ma jó napom volt. Reggel fél hétkor keltem. Elvittem a kocsit a szervízbe. Negyed nyolcra már itthon is voltam. Megreggeliztem. Majd vártam a telefont. Jött is. Több gond volt a kocsival mint gondoltam, de megjavittattam mindet. Illetve majdnem mindet mert jövő hét kedden vissza viszem mert csapágyas a generátor. Ha az is kész lesz akkor rendbe lesz a kiskocsim. 🙂  Ma paradicsom leves és rántott máj volt az ebéd. Lehet holnap elmegyek tevéket filmezni, mert jött egy cirkusz a környékünkre. Ma fent kéne maradni sokáig de majd meglátom mert fáradt vagyok.

A mai nap egy átlagos napnak indult. Aztán megváltozott. Sikerült szert tennem egy kis pénzre és így megnrudom javittatni az autómat. Kedden vihetem is a szerelőhöz. nagyon ideges feszült voltam végig és nem tudom miért. Ez a feszültség estére sem múlt el. Remélem reggelre elszáll. Ma szívpörkölt volt tésztával. Éhes maradtam. Szerintem ma sokáig fent leszek.

Ma rggel kicsit elaludtam. Negyed kilenckor keltem. de nem baj. Ma nem mentem semerre, itthon voltam. relytvényeztem délelőtt. Az ebéd májgombóc leves és grízes tésztea volt. Délután méztem a voyager sorozatot felvételről. Anyuék már megint nem bírnak magukkal és veszekednek. Már nagyon zavar. Nem tudok mit csinálni, csak szenvedek itthon. De messze van még a tavasz. Ma időben le kell feküdnöm mert holnap korán kelek. Orvoshoz megyek.

Ma későn ébredtem mert tegnap kicsit iszogattam. Most estére kezdek helyre jönni. Nem is csináltam ma semmit. Ma zölségleves és pizza volt az ebéd. Jól esett bár a gyomrom rakoncátlankodott. Szerintem ma korán lefekszek.

Ma reggel elvittem anyut az alid-ba. Utána elmentem a penny.be. Vettem egy elemes led fénysort ami 20 kis led égőt tartalmaz. Aranyos. Anyunak is akartam venni egy kis üveg karácsonyfát led világitssal de már elfogyott. Olcsón kaptam sör és bort. 2 sört és 2 bort vettem. Már április óta nem ittam. Ma ihatnékom van, mert apu 2 napja idegesít. Bele kötött, hogy led lámpa világitott a szobában mert este nem akartam sötétben botorkkálni a szonámban. Majd hogy én mit művelek az evéssel. Nyuugtatót is bevettem. De már túl vagyok rajta. Ma krumplifőzelék és fasirt volt az ebéd. nagyon finom volt.

Ma kezdtem el naplót írni. Hogy miért? Nem tudom. Talán mert már rég el kellett volna kezdeni. Talán mert kaland az élet. Na mindegy. A mai napim nem volt túl aktív. Igaz vasárnap van és ez a pihenés napja. Délelőtt segítettem anyunak a konyhában. Ebéd után szunyókálás. Délután relytvény fejtés. Az esti órák film nézéssel telnek. Bableves és rizskoh volt az ebéd. Vacsorára is maradt. Szerintem ma sokáig fent leszek. Nem kell holnap korán kellnem.

Üdv!

Ez az első bejegyzésed.

Most válassz ki egy Neked tetsző sablont a vezérlőpulton (Megjelenés/Sablonok), majd kezdd el a blogolást a Bejegyzések-re kattintva!

Jó blogolást kíván az Ingyenblog.hu Csapata.

Kategóriák