Keresés
Archívum

Archívumok böngészése ez idő szerint: 2016. december.

2016. december archívum

Üdv! Na a mai nap csendben telt el. Inkább így mint veszekedve. Elmentem egy kivsit csavarogni, de hamar haza jöttem mert nagyon fújt a szél. Prdig hideg nem volt csak a hőérzet volt alacsony. valószinű ahéten már nem megyek sehová. Kevés a benzin a kocsiban és kevés a pénzem is. Kicsit kiköltekeztem. Már csak pár ezer forintom van. Nem baj beosztom. Ma még volt csont leves, hozzá grízes tésztát ettünk.

Üdv! Na a mai nappal véget ér az útált karácsony. Végre. A szokásos rossz hangulatban telt. Ma itt voltak a bátyámék az unoka hugaimmal. Jót játszottam velük. Csont leves és sült csrke rizzsel volt az ebéd. Anyu még limonádét is csinált de a kicsiknek nem izlett. De a sütit azt ették rendesen. 🙂   Holnap el kéne menni csavarogni. Hiányzik a friss levegő.

Üdv! Na ma jól össze vesztünk apuval. Jön a karácsony. Pesig egész déletólőtt csavarogtam. Úgy is mondhatom hogy kirándulni voltam. Ebédeltünk és ő rákezdett. Sajnos addigra már beiszik és aztán hadd szóljon. Vettem be nyugtatót, azzal el votam. Az ebéd tojás leves és zöldséges sült csirke volt. Délután játszottam és elmélkedtem, hogy miért kell ennek így lenni. Ma lehet hogy sokáig fenn leszek, bár ebéd után megint nem tudtam szunyókálni. Holnap neki álunk anyuval a sütésnek.

Üdv! ma elmentem vásárolni. Mindenkinek megvettem az ajándékot. A héten már nem tervezek menni sehová. Bár ez csak terv. Apu már megint durcázik és továbbra sem csinál semmit. Semmi részt nem vállal a karácsonyi készülődésből. Már évek óta. Én meg anyu intézünk mindent. De hát ez van. Az ebéd spenót volt omlettel. Nagyon finom lett. A délután nyogisan telt. Játszottam a ps3-al. Estére kicsit rosszúl éreztem magam. Vettem be gyógyszert hogy nyogodtan aludjak. Remélem sikerül.

Üdv! Ma nem úgy ébredtem ahogy szerettem volna. Nyomott voltam egész nap. És még a lábam is fájt. De azért elmentem csavrogni. Vettem egy kis model trabantot. Nagyon aranyos. Az ebéd disznó toros volt. Utána egy kicsit szunyókáltam. A saci cica nagyon el ronrotta a gyomrát. Tegnap megvettük a karácsonyi halat és jól bezabált. Nem tudta hol a határ. Remélem holnapra jobban lesz. Apu ma nem volt magánál. Már nagyon unom. Húú mikor lesz már tavasz.

Üdv! ma kész lett a kocsim. Drágább lett mint amiről szó volt, de most nagyon jó lett. Olyan mintha új lenne. A délelőttöm izgulással telt egészen addig amíg 11:00 órakor megcsörret a telefon. A szervíz volt. Délután pseztem. Az ebéd kelkáposzta főzelék volt sült oldalassal. Ebéd után nem tudtam ledőlni mert a saci cica az ágyamon aludt 🙂  Az én szobám a legmelegebb és ő nagyon szereti. Jó is a pihe-piha takaróban alukálni. lehetbhogy ma korán lefekszek.

Üdv! Ma mikulás napja van. 🙂   Elvittem a kocsit a szervízbe. remélem holnapra kész lesz. Anyu nagyon feszült mostanában és nem tudom hogy miért. Bármit mondok felkpja a vizet. Mindenen megsértődik. Remélem csak az időjárási frontok miatt és nem beteg. Ma paprikás krumpli volt az ebéd. nem igazán kedvelem de hát ez van. Ma délelőtt csőtörés volt az utcánkban. Még most sincs víz. Nagyon kellemetlen. Remélem reggelre mehcsinálják. Még inni se tudunk.

Üdv! Ma vasárnap nem sok minen történt. Pihi volt egész nap. Illetve délelött segitettem anyunak főzni. Göngyölt hús volt tojás salátával. nagyon finom lett. Aztán a nap gátra levő részében a star trek voyager sorozatot néztem. Ma nem leszek fenn sokáig.

Üdv! Ma fél nyolckor ébredtem. 9 óra után elmentem csavarognni. A Fóti kis erdőben jártam. Nagyon friss volt ott a levegő, imádtam. A pólus centerben kulcsot akartam másolni de nem volt alap ezért nem sikerült. Majd a jövő jéten. Vettem relytvényt és az aldiban is voltam. Az ebéd krumpli leves és paprikás csirke volt. Fincsi. A saci cica ma is egész délután nálam volt. Szép idő volt, ragyogóan sütött a nap. Reggel fagyott.

Üdv! Ma nem valami jó formában. Délután már kifejezetten letört voltam. Nem lehet minden nap jó igaz? Pedig ma krumpli leves és túrós csusza volt az ebéd amit nagyon szeretek. Jött a bátyám dékelőtt egy villámmlátogatásra. Elvitte a kis csajoknak a télapómcsomagot meg az adventi naptárt. Nem voltam ma semerre, itthon ültem. Ebéd után nem tudtam ledölni mert a saci cica ma egésznnap az én szobámba volt és elfoglalta az ágyamat. Ne csoda ha már most ásitozok. pedig 23 óráig fent kéne maradni, befejezni a voyager sorozat letöltését. Na majd kiderül.

Kategóriák