Keresés
Archívum

Archívumok böngészése ez idő szerint: 2017. január.

2017. január archívum

Üdv. Ez a hétvége nyugiban telt szerencsére. Apu megkért, hogy hozzunk neki bort. csúszik az út és nem tud elmenni. Már vagy 3 hete nem volt kint az utcán. Én megbolondulnék ha ennyi ideig nem mennék sehova. Na mindegy. Holnap megyünk anyuval vásárolni. A jövő héten megkezdődik a február, és így egyre közelebb vagyok a kertbe költözéshez. Ma tyúkhús leves és zölbabos csirke volt az ebéd. Holnap is az lesz. Fel kell hívnom a pszichiátriát és időpontot kell kérni. Ma fél tizenegyig fent leszek.

Üdv! A mai nap nem igazán volt jó. Rosszul aludtam és napközben rossz volt a hangulatom. Erre még egy lapáttal rádobott, hogy apu meg talált magának. A fejemhez vágta hogy én nem számitok. Eddig is tudtam, hogy hol a helyem a családban, de azért nagyon rosszul esett. Tudom nem ez volt az utolsó. Sajnos unalmában nem tud mit kezdeni magával és a másikat piszkálja.. És még iszik is. Na de ez van. Ma májgombóc leves és brassói volt az ebéd. Jól sikerült. Holnap elmegyek valamerre csavarogni.

Üdv! Ma volt az a nap amikor nem mentem sehová. Itthon voltam egész nap. Tegnap anyuval bevásároltunk. Jó sok mindent vettünk, alig bírtuk felcipeni. Holnap azért megyek valamerre. Igaz csöröge fánkot sütünk és segiteni szeretnék. Nagyon szeretem és nagyon ritkán van. Van igazi sárgabarack lekvár hozzá. Saját készités. Ma sült hurkát ebédeltünk. Hétvégén kocsonya lesz. Már hűl. Most már kicsit hosszabbak a nappalok. Ilyenkor én már nem bírok magammal. Már nagyon mehetnékem van. Ma ebéd után aludtam 2.5 órát, úgyhogy lehet sokáig fenn leszek.

Üdv! Mostanában nem sok minden történik velem. De inkább semmi mint rossz. Holnap megyek orvoshoz, autószerelőhöz, patikába, vásárolni. Mászjálós napom lesz. Szeretek mászkálni. Főleg, hogy a hétvégén ki se mozdultam itthonról. Ma gulyás leves, és rántott camembert volt az ebéd. Szerintem ma időben lefekszem.

Üdv! Ma nem ébredtem valami jól. Nem is aludtam jól. Nyomott is voltam egész nap. Nem mentem sohá. Játszotram a ps-el. Az ebéd kacsa nyak leves és rakott tészta volt. nagyon finom lett. Este még tévézek aztán lefekszek. Holnap megyek vásárooni.

Üdv! Na szerencsére vége van az ünnepeknek. Nem telt valami jól. De nálunk már csak így szokott lenni. Szilveszterkor itthon voltam és már 10-kor ágyba bújtam. Az elseje teljesen csendben telt. Pihi és édes semmit tevés. A mai napról nem mondható el hogy jó. Apu a szokásos dilis kedvében volt és még az élő fába is bele kötött. Minden nap iszik. Teljesen az agyára ment. A mai ebéd töltött káposzta volt. Már 3 napja esszük de nagyon finom. Ma elmentem a duna partra csavarogni egy kicsit. Talán sokáig fent leszek.

Kategóriák